כבד שומני פיברומיאלגיה תשישות כרונית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

31/07/2013 | 14:01 | מאת: מירית

בבדיקת אולטאסאונד התברר שיש כבד שומני,כאבים בתחת לצלעות בצד ימין כבר כמה שנים, לא מקבלת טיפול להורדת שומנים וכולסטרול .הרופאה אומרת שזה מגביר כאבים של פיברומיאלגיה,לא הומלץ טיפול לא דובר על הפניה למומחה מחלןות כבד,לא הופניתי לדיאטנית ,לדעתך, מה עלי לעשות?

הטיפול הקלאסי לכבד שומני הוא כמובן דיאטה ספציפית ופעילות גופנית במקרה שלך עם פיברומיאלגיה עדיף שתגיעי למרפאה כי יש כאן שילוב של מספר גורמים שיש לחשוב איך להשתלט עליהם

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני