כבד שומני וטחול מוגדל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

10/07/2013 | 15:54 | מאת: שרה

פרופסור שלום בבדיקת אולטרהסאונד הודקם מירקם כבד אוקוגני מתאים להסננה שומנת דיפוזית דרגה קשה טחול מוגדל 14 סמ הומוגני .הרופא משפחה אמרה שזה מחלת כבד .מה ניתן עוד לעשות והאם זו מחלה שאפשר לטפל מה .אני בת 65 נוטלת תרופות אסמו אדלט ללחץ דם שהוא מואזן וכדור לכולסטרול 10 מג סימוביל ומקרופין אחד ליום .תודה לך פרופסור

אכן , כבד שומני הינו בטוי לסנדרם מטאבולי הכולל יתר לחץ דם ועלית שומני הדם כמו במקרה שלך יעוץ ומעקב הוכחו כיעילים במצב זה מוזמנת למרפאה

14/07/2013 | 13:45 | מאת: שרה

תודה רבה פרופסור על ההתיחסות והתשובה אעשה כדבריך

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני