כבד שומני?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

07/11/2016 | 16:51 | מאת: רחלי

שלום דר! אני בת 21 וסובלת מהליקובקטר כבר תק ארוכה.. בנוסף ההמוגלובין שלי תמיד נמוך אבל חוץ מזה הכל מצויין! הלכתי לרופאת משפחה שהפנתה אותי לבדיקות דם ונשיפה החיידק חזר עם 68.30 וההמוגלובין היה 11 המטוקריט 33.20 HDL 38 וALT 55 מה זה אומר? יכול להיות שזה כבד שומני? יש סיבה לדאגה? אני בריאה בדרך כלל.. הייתי ספורטאית ולאחרונה הפסקתי ועליתי במשקל.. אני רוצה להתחיל בקרוב שוב תודה רבה וסליחה על החפירה

ממש לא חפירה כמובן שההפרעה הכבדית יכולה להיות בטוי לכבד שומני אך יש לשלול את כל מחלות הכבד האחרות תרופות וכיב. ולכן מומלץ לפנות למרפאה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני