בן 30, עם כבד שומני כבר מעל שנה וחצי, קצת מדאיג או

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

07/10/2016 | 17:34 | מאת: אורח

שלום , אני האמת דיי מודאג, יש לי השמנת ייתר מעל עשור. הכבד שלי שומני (בבדיקה שעשיתי מעל לשנה וחצי)והשאלה כזו, מאוד מנסה להוריד במשקל אבל שמעתי שיש כבד שומני מאוד קשה לרדת בצורה טבעית ללא ניתוח בראטטרי, האם זה נכון? דבר שני אני סובל מקשיי תפקוד, ומצב רוח דיכאוניים לא מעט, וזה מקשה עלי בדיאטה טבעית,מה עלי לעשות אם בכל זאת אני מעוניין לרדת בצורה טבעית? תודה מראש

אין קשר ביו עוצמת וכמות השומן בכבד לבין הקושי לרדת במשקל מאד מומלץ לפנות למרפאה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני