ירידה בתפקודי כבד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

29/09/2016 | 17:22 | מאת: Eden

שלום אני בחורה בת 21 מזה חצי שנה נוטלת הורמונים בצורות שונות( גלולות, מדבקות, טבעות) עקב בחילות הקאות וחומציות שפגעה בתפקודי עברתי מספר רב של בדיקות גסטרו , אולטרסאונד דם ואף אישפוז בבית חולים. אף אחד לא הצליח לעלות על הבעיה עד שהפסקתי עם הגלולות חודש אחד על דעת עצמי ונעלמו הבעיות השאלה שלי האם ההורמונים האלה גורמים נזק לכבד ויכול להיות שלא אוכל ליטול אותם יותר או שיש פיתרון

קודם כל ברכות על היוזמה וטוב שאת מרגישה טוב עקרונית נראה כי אם הקשר בור את צודקת אך לעתים יש אלטרנטיבות ולצורך זה עליך לפנות למרפאה לדיון בפרטי פרטים הן כדי לבסס את הקשר והן כדי להבין אם יש לאסור עליך את כלל הגלולות או רק את הספציפית שנטלת

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני