שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

03/07/2013 | 23:24 | מאת: ממאור

הנני בן 30 מעולם לא סבלתי מבעיות בתפקודי כבד בשנה אחרונה ביצעתי פעמיים ב בדיקת דם ובשני הבדיקות הערכים לא היו תקינים של ALT-92,AST-60ויתר על כך עלו משמעותית מהבדיקה הקודמת.(55,28)-יש לציין ששאר הבדיקות תקינות ואולטראסאונד בטן תקין. בקריאה בפורומומים וכן ממידע באינטרנט אני מבין כי עליה באנזימים הללו מצביע על בעיה כלשהיא בכבד. אך האם בעיה זאת ניתנת לטיפול? אילו בעיות יכולות להיות כתוצאה מעלייה בערכים הללו?האם בעיות חמורות?האם צריך לדאוג מזה שבעתיד המצב רק ילך ויחמיר?

ממליץ על ביקור המרפאה שכן מצד אחד איני מודאג מצד שני הפורום אינו מיועד להחליף בדיקת רופא אלא לשלאות מאד ספציפיות

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני