תפקודי כבד גבוהים כרוני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

29/05/2016 | 23:56 | מאת: ענת

לאחר ניסיון של הפסקת 3 חודשים מלקיחת ליפיטור 10 כדי לראות אם הערכים הם בגלל הליפיטור (בהוראת הרופא כבד) אז התוצאות הן: כלורסטרול - 256.5 כלורסטרול LDL - 155.9 NON HDL כלורסטרול - 177 בילירובין דיירקט - 0.07 GOT - 37 GPT - 54 GGT - 70 ALK. PHOSPHATASE - 120 גלוקוז - 102 המוגלובין A1C - 5.8 ברצוני לציין: 1. לפני מספר שנים עברתי כריתת כיס מרה, האם זה תורם לעליית אנזימי הכבד? 2. מאז שהפסקתי לקחת ליפיטור (3 חודשים ניסיון..) העליתי במשקל. האם יש קשר???? כל עוד שלקחתי ליפיטור הייתי מאוזנת והמשקל היה סטאטי ולא גבוה. אני אכלתי ואוכלת אותו כמות. 3. היות וזה בערך כשנתיים יש עלייה בתפקודי הכבד, רופא כבד אומר שעלי לעשות מיפוי. האם זה מצדיק? האם הארכים גבוהים? האם המיפוי מאד כואב? סליחה על כל השאלות... ותודה על המענה שאקבל.

03/06/2016 | 00:27 | מאת: שרית

עמך הסליחה. לא מיפוי אלא מעוניינים לעשות לי ביופסיה. תודה על המענה שאקבל.

03/06/2016 | 00:29 | מאת: שרית

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני