בדיקות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

31/03/2016 | 14:27 | מאת: אני

שלום,סובלת מפליטות קשות רגורגיטציה מעל שנה וחצי. גסטרוסרופיה יצאה תקינה. קיבלתי הפניה לבדיקות הבאות: - זמן מעבר במעי ע"י מרקרים רדיואופקיים - מיפוי קיבה שלם שאלותיי - מה בודקת כל בדיקה??? האם יש שם נוסף לבדיקה של המעי כי לא מצאתי עלייה שום מידע בגוגל... בנוסף קיבלתי הפניה מראומטולוג לmri אגן - האם בשל בעיות העיכול כדאי לי לבקש שזה יוחלף לmri אגן ובטן??? אשמח לתשובה מהירה ומלאה, תודה רבה לכם!!

הבדיקות מאד רלבנטיות מטרתן לזהות איזה אזור בתנועתית המעי נמצא בבעיה ומה מהות הבעיה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני