כבד שומני במרקם גס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

14/12/2015 | 19:45 | מאת: טליה

אני בת 46 עם משקל עודף בחדשיים האחרונים אני סובלת מכאבים חזקים בצד ימין. אולטרסאונד בטן מצא כי הכבד שומני במידה משמעותית, גס, אי עדות לממצא פוקאלי. בנוסף יש לי בעיה של תת פעילות בלוטת התריס כך שלמרות כל מאמצי אני לא יורדת במשקל. האם יש פתרון תרופתי לבעית העבד השומני?

אנא קראי את הסקירה באתר על הכבד השומני המחלה מחייבת התייחסות במרפאת כבד ושקילת כל האופציות למרות שטיול תרופתי ספציפי עדיין לא קיים בשימוש באופציות הקיימות מצב הכבד משתפר משמעותית

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני