שלום,2 שאלות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

24/10/2015 | 11:08 | מאת: אוהד

1. מה יותר מסוכן לגוף - לשתות אלכוהול פעמיים-שלוש בשבוע, או לאכול אוכל לא בריא בלי לעשות ספורט? (אוכל בחוץ, מטוגנים, מתוקים וכו'). ברור לי ששניהם מסוכנים לגוף, אבל רק רציתי לדעת מה יותר מסוכן מביניהם ומה יכול לגרום יותר נזק לטווח הארוך. 2. אני בן 26, לא אוכל בריא (הרבה מטוגנים, אוכל בחוץ, מתוקים, בלי פירות, הרבה דברים משמינים, לא אוכל מסודר וכו') , ואני לא עושה ספורט בכלל. עשיתי לפני שבוע בדיקות דם והכל תקין. אני שוקל 60 קילו. השאלה שלי- יכול להיות בגלל כל האוכל שאני אוכל שיש לי נזק בגוף שכרגע לא רואים בבדיקות דם וזה יבוא לידי ביטוח רק בעוד כמה שנים? תודה

על השאלה מה מסוכן יותר תשובתי שיש להיזהר גם מזה וגם מזה השאלה האמיתית שלך מצויינת: הנזק הולך ומתהווה ללא כל סימןבבדיקות ואז כשאתה כבר רואה סמנים פעמים רבות המחלה מתקדמת מאד

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני