ציסטה בלבלב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

21/05/2015 | 21:44 | מאת: לאה

שלום רב בחודש מרץ ביצעתי U.S בטן שגילה ציסטה בלבלב בגודל 6 מ"מ. נאמר לי להיות רק במעקב ולא לעשות כלום. עקב ירידה ניכרת במשקל וכאבי בטן קשים בצד ימין עשיתי היום שוב U.S שגילה כי הציסטה גדלה ל11 מ"מ. רופא המשפחה הגיש בקשה לMRI ואמר גם לעשות U,S אנדוסקופי. ברצוני לשאול מה הסיכוי שהממצא ממאיר? מה עושים במקרה כזה? מוציאים את הציסטה? האם ביופסיה של הלבלב עלולה להזיק לו? אני מאד חרדה ומודאגת. בת 53 תודה רבה וחג שמח

איני יכול להתחייב שלא אבל מחייב בירור כפי שהציעו לך ובמידה ויגלו שלא סמפטי נראה כי בשלב מוקדם המגיב לטיפול בהצלחה!!!

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני