מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

15/06/2013 | 10:36 | מאת: קטי

אני בגיל 59,קצת שמנה,כבד שומני,משתדלת לעשות פעילות של 40 דקות הליכה.יציאות סדירות,אין כאבי בטן. האמת היא:אני טוחנת אוכל בריא כל שעות היום.לאחר אכילה יש גזים. הבעייה העיקרית שלי שבגללה אני בקושי מתפקדת:המעיים מתרכזים באיזור הסרעפת ומכבידים על התנועה והנשימה ,אני מרגישה שיש איזה בעייה פיזיולוגית וכל רופאי הגסטרו אמרו שאם ארד במשקל זה יעלם האם יש מוצא?

שלום רב לכבד השומני נראה שאת עושה את המיטב ולמרות זאת שווה להיות במעקב מרפאתי מסודר לגבי הממצא האנוטמי של עלית נמעי לסרעפת, אין ספק שירידת משקל מומלצת אך עכדי לענות ברצינות חייבים לראות את ההדמייה ואותך בברכה רני

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני