מעי מפותל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

13/06/2013 | 15:34 | מאת: ויקו

שלום דוקטור, האם ניתן להחזיר מעי מפותל , על פי הקולונוסקופיה,למקומו בפעולה כירורגית, מאחר ויש כאבי בטן במשך 3 חודשים רצופים, ועצירות שנמשכת חודשיים הכוללים שלושה מקרי התרוקנות בלבד, על ידי תכשירים בלבד. היום גם תכשירים לא משפיעים כבר. סובלת לכדי אבדון. אנא עזרתך. הנני בת 45 לחיי, מעולם לא סבלתי מזה, עד לפני חודשיים. זוכרת מאוד שזה קרה ביום בו התאפקתי נורא ולא שחררתי גזים, החל מאותו יום השתבשו חיי.

שלום רב מעי מפותל הינו בטוי המתאר מצב אנטומי שלעתים קבוע ולעתים משתנה לא נובע מיום של התאפקות לא נהוג לנתח ולשנות תצורה של המעי חייבים להגיע למרפאה, לתכנן בירור ואז להבין מה הבעיה וכיצד לשפל להתראות

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני