ALT(GPT)

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

24/04/2013 | 22:55 | מאת: שי

שלום, בבדיקה שקיימתי ביולי האחרון הערכים בבדיקה היו 57 (הנורמה הינה עד 37) והיום קיימתי בדיקה נוספת והערך הינו 74, בבדיקה מול רופא המשפחה אני לא מקבל פתרונות כיצד להוריד את הערכים והאם יש משמעות בריאותית שאליה אני אמור להתייחס כגון דלקת בכבד לדוגמה... יש לציין שאני סובל מכאבים בגב התחתון בימים האחרונים שלא מרגישים ככאב גב אלא ככאב פנימי. אשמח להמלצה כלשהי תודה שי

24/04/2013 | 22:58 | מאת: שי

לא ציינתי... אני בן 35 ועליתי במשקל בשנה האחרונה ב-10 ק"ג ,הבנתי שזה משפיע תודה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני