Hepar-SL כדורים של עלי הארטישוק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

23/08/2014 | 23:06 | מאת: oshik

שלום רב, יש לי כבד שומני מוגדל ב-15 ס"מ מזה שנתיים אני כיום שוקל 90 ק"ג גובה 175. בן 37. כחלק מפעילות הגופנית וירידה במשקל אני רוצה לדעת אם שימוש בכדור Hepar-SL תוצרת גרמניה יכול לעזור לי לשיפור והכבד. ואם אני יכול להשתמש בכדורים האילו. הם 100% טבעיים. NON-HDL_CHOLESTEROL = 166 GOT = 58 GPT = 51 HEMOGLOBIN A1C % = 5.7

איני מכיר את הכדור ולכן איני רוצה להביע דיעה כבד שומני הינו ממצא מאד משמעותי ולכן אני מאד ממליץ על מעקב מרפאה כדי לרפא את הכבד השומני

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני