טריגליצרידים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

30/06/2014 | 10:11 | מאת: אבי

שלום רב האם ירידה ברמת טריגליצרידים מ250 ל88 מעידה על שיפור בהסננה השומנית שבכבד? תודה מראש

הירידה מבורכת המיתאם אינו לינארי יש לבדוק באולטראסאונד

01/07/2014 | 11:10 | מאת: אבי

האם זה אפשרי? כיום ברשת ניתן להבחין כי חלק מהדעות חלוקות וישנם ברי סמכא הטוענים כי כולסטרול הוא מרכיב בעל חשיבות עליונה והגוף, משמע הכבד יביאוהו לאופטימום. שאלתי איננה רק אקדמית. בעקבות נטילת ליטורבה 20 במשך ארבעה חודשים כל פרופיל השומנים ירד דרסטית. טריגליצרידים כאמור מ250 ל88. כולסטרול כללי 290 ל109. LDL 200 ל88 גם כן. ברכות על השירות והמענה המיידים.

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני