פריטין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

27/03/2014 | 20:48 | מאת: בנימין

שלום קראתי שרמות פריטין בדם יכולות להעיד האם יש נזק כתוצאה מהכבד השומני. מדוע לא בודקים את זה כחלק מפרופיל כבד במעקב של כבד שומני? והאם בדיקת רמת ברזל כללי קשורה לזה? (ברזל אצלי תקין) כמו כן, האם CRP מעט מוגבר (אך בנורמה) יכול להיות קשור לכבד שומני? (CRP 3.80 MG/L ( 0.00- 5.00) (......*..) בעבר היה לי בסביבות 1 תודה

בנימין שלום רמות פריטין הן רק רמז אם אתה בסיכון לסנדרום המטאבולי במקרה זה אים לכך קשר לרמות ברזל

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני