דימום בבבטןןןן שאלהההההה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

21/04/2018 | 19:28 | מאת: קובי

שלום איך מגלים עם יש דימום בבטן??

ניתן להתחיל בספירת דם ובדיקת אולטראסאונד ולהמשיך בבדיקת CT וניקור בטן אבחנתי אם השאלה אינה תאורטית ממליץ לפנות בדחיפות לחדר המיון

21/04/2018 | 23:57 | מאת: קןבי

היתי בבית החולים היום סורוקה בגגל כאבי בטן תחתונה והרבה גזים רופא בדקה את הבטן שלי אמרה שלא רכישה אבל שנגעה לי בבטן כאב לי הבטן התחתונה בדיקות דם תקינות מוגבילין רק נמוך קצת 13.4 חוץ מיזה הבדיקות דם יצאו תקינות מה הסיכוי לדימום..??עברתי קולנסקופיה לפני חצי שנה היתה תקינה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני