כבד שומני ובירור נוסף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

17/03/2018 | 21:41 | מאת: מיכאלה

בת 44 סובלת מעודף משקל בבדיקות שעשיתי u.s יצא כבד מוגדל ,הדי יחסית, במרקם שומני אלסטוגרפיה f4 (נאמר לי שאצל שמנים פחות אמינה) פיברוטסט f0 תפקודי כבד תקינים. מה עליי לעשות?

28/03/2018 | 23:14 | מאת: מיכאלה

מדוע לא קיבלתי תשובה לשאלתי?.

שלום רב לא קיבלת תשובה כי המדור מיועד לבירורים ספציפיים ולא כתחליף לביקור במרפאה במקרה שלך יש לשקול ביופסית כבד לאור הפער בין פיברוטסט לבין הפיברוסקאן אבל החלטות כאלה אינן החלטות אינטרנט ואת מוזמנת למרפאת מומחה למחלות הכבד חג שמח

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני