Urobilinogen (U שתיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

22/02/2018 | 22:49 | מאת: א' מהצפון

שלום.בבדיקת שתן Urobilinogen (U שתיים. וזה חוזר על עצמו. בנוכחות כבד שומני. הבדיקה נעשתה כי חשתי עייפות רבה עד כדי חוסר יכולת לתפקד במשך מספר ימים. וזו לא הפעם הריאשונה שזה קורה לי. היו עוד פעמים. אני בת 47. מלאה. רופא משפחה אמר שאין לתוצאה של בדיקת השתן שום משמעות. אבל אותי זה מטריד. האם יש צורך לפנות לגסטרו או לתחום מומחיות רפואית אחרת. לציין תת פעילות של בלוטת התריס. כמו כן אני מזיעה בלי סוף אני לא יודעת אם זה קשור (מזיעה גם בחורף).לציין שבילדותי היה לי צהבת כנראה מסוג A (לפי מה שרופא משפחה אומר) דעתך בבקשה

22/02/2018 | 23:05 | מאת: א' מהצפון

שכחתי לציין שאני אוכלת מידי יום בבוקר בננה. אני לא יודעת אם יש קשר

צודק רופא המשפחה לאורובילינוגן כשלעצמו אין חשיבות ללא הקונטקס הכללי ואמנם, לאור התלונות וללא קשר לכבד שומני ולהפטיטיס A בעבר, יש לפנות למרפאת גסטרו או כבד , לבצע סדרת בדיקות מקיפה ורק אז להעריך את המצב לא נשמע מדאיג

24/02/2018 | 19:18 | מאת: א מהצפון

תודה רבה.

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני