כבד שומני בבדיקת u.s

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

20/02/2018 | 17:30 | מאת: ענתי

שלום לאחר בדיקת u.s מעקב כיס מרה נמצא כבד שומני. נכנסתי לחרדה קשה מאוד בעקבותיה ירדתי כ5 קג. לאחר ביצוע כריתת כיס מרה. הכירורג צפה בכבד וציין שמעט שומני. בבדיקות דם אניזימי כבד תקינים לחלוטין. האם הקפדה על דיאטת דלת פחמימות וסוכרים והליכות תוכל להפוך את המצב?? האם סה לוקח שנים? אני בחרדה נוראית קראתי בגוגל שחמת סרטן הצטלקות. לא מצליחה להרים את עצמי . אשמח לתשובתך בהערכה רבה

ערב טוב נשמע אופטימי המצב הפיך בדיאטה ופעילות גופנית החרדה מיותרת פני למרפאת מומחה כבד והכל יסתדר

20/02/2018 | 22:51 | מאת: ענתי

תודה רבה רבה רבה

20/02/2018 | 22:53 | מאת: ענתי

צילמתי מסך של הסייעת שלך לטלפן אליה לתור. אנו מהצפון. השאלה אם אפשר לקבל פירוט מדוייק של בדיקות דם להגיע איתן אליך . משום שאנו מגיעים מהקריות ואני רוצה להגיע מוכנה עם כל מה שנדרש

ביוכימיה מלאה ספירה קרישה אולטראסאונד עדכני מכתב מרופא המשפחה אודות הרקע הרפואי

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני