כבד שומני בבדיקת אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

23/01/2018 | 16:56 | מאת: ענת

בעקבות כאבים בחזה ובגב נשלחתי לאולטראסאונד לבדיקת אבנים בכיס מרה. התגלה כבד שומני. לאחר בדיקות דם כולל אניזמי כבד ותפקודי כבד הכל תקין. מה עושים??? בחרדה היסטרית. רוצה לעשות גם ניתוח להוצאת כיס מרה ???

23/01/2018 | 20:52 | מאת: ענת

משקלי 64 קילו גובה 1.68 די רזה רק שומן בטני ! בטן בולטת . קראתי על הכבד השומני שנחשבת למחלה ונכנסתי לחרדה קשה מאוד מהפחד. כל הבדיקות דם אניזמי כבד תפקודי כבד גלוקוז וכל מה שאופייני עשיתי והכל תקין. האם זה הפיך ? אשמח מאוד מאוד לתשובתך

הכבד השומני אכן מהווה גורם סיכון למספר מצבים שבקלות רבה ניתן למנוע על ידי דיאטה נכונה ופעילות גופנית יתכן שיש לכרות את כיס המרה אך איני יכול לאבחן זאת יחד משמעית כדי להירגע ולהתקדם מציע שתפנה למרפאתי או לכל מומחה אחר למחלות כבד הכל יכול להסתדר בלי שום לחץ צריך לבדוק אותך להתרשם ולהסביר לך מה יש לעשות בברכה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני