אפטיטיס A בהריון חודש רביעי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

19/09/2017 | 13:07 | מאת: שרה

שלום גילו לי אפטיטיס מסוג A ואני בהריון חודש רביעי האם זה מסוכן לעובר? שנית, האם יש אפשרות לקבל חיסון או שזה מסוכן לעובר? והאם אפשר לטפל באפטיטיס או שזה ויראלי ויחלוף עוד כמה זמן ? תודה רבה

יש לודא כי מדובר בהפטיטיס A חריפה עכשו ולא בנוגדנים הנשארים לכל החיים מהפטיטיס A בילדות אם מדובר בנוגדנים מהעבר הרי שאת מחוסנת ואם בנוגדנים חדשים את תהיי מחוסנת ואינך זקוקה לחיסון מדובר בזיהום ויראלי שיחלוף ב 99 אחוז באופן ספונטני אני לא רואה בעיה לעובר אך יש לוודא זאת עם הגיניקולוג בהצלחה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני