כאבי עמום קל ביותר בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

20/01/2017 | 12:08 | מאת: גל

פרופסור שלום לפני שלושה ימים חש כאבי בטן קלים רק כשאני נוטה ומתכוף קדימה באזור טיפה מעל הערווה באמצע.. ממש קל מאןד ועמום כשאני עומד כלום... יש לציין שאני תחת אנטיביוטיקה כבר שבוע ממה לדעתך בן 45 תודה

21/01/2017 | 10:49 | מאת: גל

יש לציין שעשיתי תרגילים לבטן תחתונה בשכיבה והרמת רגליים אולי זה נובע ממתיחה כי זה טיפה ורק כשאני מתוכפף

11/05/2017 | 07:32 | מאת: גל

גם לי היה בדיוק וזה נבע מהרמות רגליים שעשיתי יומיים קודם לקח לזה לעבור שבועיים בערך

הכאב המתואר אינו ספציפי, יכול לנבוע משורה ארוכה מאד של סיבת, יכול לרמז על בעיה קלה או קשה ולכם מחייב התרשמות במרפאה מהממצאים בבדיקה פיסיקלית

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני