לד"ר ליכטר, בהמשך

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

06/11/2013 | 15:14 | מאת: חיפאית

שאלתי למטה לגבי סיכון לנזק בטיפול לעין עצלה, וכתבת לי שהסיכון היחיד בסבירות נמוכה הוא לכפילות בראייה. השאלה - אם אכן נופלים לא טוב בסטטיסטיקה והטיפול גרם לכפילות בראייה, מה עושים אז? האם ואיך אפשר לתקן את זה? אני מבינה שבלתי אפשרי לתפקד עם כפילות בראייה. תודה

שלום רב, ראשית, לא היה לנו שום מקרה, והסיכון אפסי כמעט. באם קורה, ניתן לתקן זאת כמו שמתקנים פזילה: פריזמה במשקפיים או ניתוח. בברכה, ד"ר הניה ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה