כפר-יסיף איזור עכו

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

09/04/2013 | 01:43 | מאת: אנעאם

אני בת 53 כל החיים סבלתי פזילה בעין ימין ובעיה בראיה באותו עין ב- 1994 התחלתי בדיקות ממוקדות לעיניים והתוצאה היתה שבעין ימין יש חושך מוחלט בראיה בשטח מסויים במרכז הראיה והרופה הודיע לי כי אני לא מסוגלת לראות בעין ימין וכמעט עיוורון הרופא החליט מוקדם מדי לבצע ניתוח לפזילה לחכות לגיל יותר מבוגר כי אולי התוצאה תהיה כאבי ראש בלתי הפיך המקצוע שלי מנהלת חשבונות הפזילה התחזקה עוד יותר וזה מפריע לי מאוד מבחינה נפשית כי שמדברת עם מישהו הוא חושב שאני מסתכלת על אחד אחר לידו ולא עונה לי וזה מאוד מביך אותי נא לעזור לי בנדון ותודה מראש

אנעאם שלום לפי שאלתך אני מבינה שהעין הימינית כמעט אינה רואה ופוזלת. מכוון שהראייה בעין מאוד ירודה וגם הפזילה גדולה אני לא בטוחה עד כמה אפילו תיקון פזילה לצורך קוסמטי יכול לעזור (אך אפשרי אולי לנסות) מכוון שלעין יש נטייה "לברוח שוב". ממליצה לך להבדק בדיקה מקיפה על ידי רופא עיניים מומחה לפזילות (אלה בדרך כלל רופאי עיניים ילדים) ולשמוע עוד חוות דעת. כל טוב דר' ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה