עין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

04/04/2013 | 10:30 | מאת: אילנית

שלום, אני בת 38 עם מספר גבוה מאד של משקפי ראייה (7) כל פעם שאני בלחץ המספר עולה ב-2 ולא יורד חזרה. הלחץ הוא בעיקר בסביבת הילדים:כמו לדאוג שיכינו ש.ב ולמערכת מסודרת , לקלח אותם ולהכין ארוחת ערב בזמן. ולדאוג שהם יצליחו במבחנים ,הם לא לומדים למבחנים והמצב מדרדר ואני בלחץ בגלל זה. האם יש פתרון בשבילי?

אילנית שלום, לא ידוע לי על קשר ישיר בן לחץ לעלייה במספר המשקפיים. ההתמודדות עם לחץ הינה במישורים אחרים של הרגעה כמו טיפות, הרפייה ולפעמים תרופות הרגעה, שכן, מתח ולחץ לא טובים לגוף בכלל. ולגבי העיניים והמספרים שעלו אני ממליצה לך לבצע בדיקה מקיפה אצל רופא עיניים. בברכה, ד"ר הניה ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה