ניתוח תיקון פזילה במבוגרים.

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/03/2013 | 18:00 | מאת: אנונימית

אני נולדתי עם פזילה בעין שמאל(ויש לי כתוצאה מכך גם עין עצלה)עקב עצב משותק חלקית. הבנתי שישנו ניתוח לתיקון הפזילה אך ברצוני לשאול כמה שאלות על כך: 1.האם לאחר הניתוח ישנם כאבים? 2.לאחר כמה זמן ישחררו אותי מהניתוח לביתי?באותו היום? 3.מאיזה גיל ניתן לעשות את הניתוח? 4.האם הניתוח יוצר "מראה תקוע" לעין?זאת אומרת האם העין תנוע בהתאם לעין השנייה ואני אראה רגיל או שהיא תהיה "קפואה" באותו המקום? תודה מראש וסליחה על השאלות הרבות(:

שלום רב! משאלתך לא ברורה לי האבחנה המדויקת של בעיית הפזילה שלך. ישנם סוגים שונים של פזילה על רקע שיתוקי. ניתוחי פזילה יכולים להתבצע באשפוז או באשפוז יום. המלצתי להבדק במרפאת פזילה ולקבל התייחסות לגבי הצורך הניתוחי וטיבו של ניתוח. כל טוב!

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה