פענוח סיטי

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

20/10/2016 | 21:19 | מאת: גיל

עשיתי סיטי ראש וסיטי ארובות העין בגלל פזילה שהתחילה לי ובארובות עין מצאו אקזופטלמוס בעין שמאל.. מה זה אומר? מסוכן ? צריך טיפול? אם כן, איזה בדרך כלל?

שלום גיל! אקסאופטלמוס זה בלט גלגל העין. לכך יש גורמים שונים. הסיבה הכי שכיחה היא בעיות בבלוטת התריס ואז הטיפול זה איזון בלוטת התריס. כל טוב! ד"ר יגב רונית

25/10/2016 | 09:27 | מאת: גיל

היי תודה. בלוטת התריס שלי תקינה. מה עוד יכול לגרום לאקסופטלמוס? והאם האקסופטלמוס יכול להיות הגורם לפזילה שלי ?(האקסופטלמוס נמצא בעין שמאל והפזילה היא בעין שמאל). תודה

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה