תיקון בעית מיקוד עם ספק לעין עצלה בגיל המבוגר

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

15/05/2013 | 15:27 | מאת: חיה

לפני כשנתיים הופיעו לי בעיית מיקוד שהלכה והחריפה עם הזמן יש לציין קוצר ראיה מזה שנים רבות עד -7. כל הניסיונות לתיקון בעזרת הוספת פריזמות למשקפיים לא צלחו .יש לכם רעיון לתיקון? מפריע בעיקר בנהיגה וטלויזיה(אולי יש איזשהיא פזילה קלה מאוד בעין אחת -לא הצליחו להוכיח)

חיה שלום, לא ברור אם בעיית המיקוד שלך הנה אכן בעיית מיקוד או כפילות בראייה. אני מציעה לך להיבדק ע"י רופא עיניים - המומחה בפזילות (בד"כ זה רופא עיניים ילדים) או/ ו אופטמטריסט או/ ו רופא עיניים המומחה בתחום נויראופטלמוגיה. בהצלחה ד"ר הניה ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה