טעות

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

07/05/2013 | 13:01 | מאת: סטודנטית

אם מה שהטיפול הזה עושה זה רק לשפר חדות ראיה יש לציין שהוא לא באמת יעיל, הרי מי שיודע קצת במה מדובר מודע לכך שבעיה של עין עצלה זו לא רק בעיה בחדות הראיה אלא בעיה באיכות הראיה- תנועות עיניים, אקומודציה, קשר עין יד, תפיסת מרחב וכו'. זה לא באמת טיפול למצב

שלום רב סטודנטית, את אכן צודקת, אולם הטיפול משפר לא רק את חדות הראייה אלא גם הראייה הניגודית-קונטרסט-סנסטיבית וגם הראייה המרחבית-הראייה התלת מימדית שהינה פעולה של שתי העיניים יחד, ולכן חדות הראייה, איכות הראייה ומדדים אחרים נופים משתפרים. בברכה, ד"ר ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה