לגבי עדשות מגע רכות עם צילנדר גבוה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

11/01/2020 | 21:42 | מאת: עדי

אהלן!! ישלי צילינדר יחסית גבוה(מספר 4) בנוסף למספר האם יש מקום שמייצר עדשות לצילינדר במספר הזה? כי בד"כ מייצרים עד2.25 של הצילינדר... האם יש מקום שאת מכירה שמומחה בזה? תודה מראש

18/01/2020 | 21:07 | מאת: עדי

אשמח לתשובה בבקשה...

שלום רב! זו שאלה שצריך להפנות לאופטומטריסטים. כל טוב! דר יגב רונית

שלום רב! בבדיקה שערכתי עם אופטיקה IOPTIC יש עדשות מגע גם עם צילינדר מעל 4,אך מדובר בעדשות חודשיות או תלת חודשיות ולא עדשות יומיות . מדובר בהזמנת חו,ל. בברכה, ד"ר יגב רונית

שלום רב! בבדיקה שערכתי עם אופטיקה IOPTIC יש עדשות מגע גם עם צילינדר מעל 4,אך מדובר בעדשות חודשיות או תלת חודשיות ולא עדשות יומיות . מדובר בהזמנת חו"ל. בברכה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה