ניתוח פזילה במבוגרים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

04/05/2013 | 09:23 | מאת: אפריל

שלום רב, הנני בחור בת 28 שעתידה לעבור ניתוח פזילה קוסמטי (לאחר שכבר עברתי ניתוח בגיל שנה וחצי) הנני מתלבטת בין 2 מנתחים : ד"ר שפירר או ד"ר מורד יאיר האם מישהו כאן יכול להמליץ? ההתלבטות והדילמה קשה ביותר. תודה והמשך יום נפלא.

שלום רב! הן פרופ' שפירר והן פרופ' מורד הינם מנתחי פזילה טובים ומנוסים. בהצלחה! ד"ר יגב רונית

03/09/2013 | 00:00 | מאת: דנה

הי גם אני אמורה לעבור ניתוח, הייתי שמחה לדעת אם בחרת כבר ואם נותחת כבר, וכמובן איך יצא ומה את ממליצה. תודה רבה.

21/10/2013 | 06:10 | מאת: ענת

גם אני לקראת ניתוח ומתלבטת בין פרופ' שפירר לפרופ' מורד, אשמח לשמוע חוות דעת...תודה :)

05/09/2014 | 11:27 | מאת: shira

I am 50 years old I have a strabisme from birth and I don t see from this eye I didn't have opration I was feeling ok during all this years but now I don t feel confortable at all I am surching for asolution and each doctor tell me something else for some ican have an operation for others not at all please advice me ... somebody...

05/09/2014 | 13:08 | מאת: מיכל

ממליצה בחום על פרופ יאיר מורד! ובכלל ממליצה לתקן פזילה! אין שום סיבה לחיות עם זה כשאפשר לתקן!

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה