עין עצלה שאינה רואה טוב

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/05/2019 | 15:44 | מאת: שיראל

שלום רב אני בת 43 עם קרטוקונוס בשתי העיניים בעין שמאל יש לי עין עצלה הראייה בה אפסית כמו עיוורון ביצעתי בה ניתוח להשתלת קרנית לפני 9חודשים ללא הטבה בראייה הובטח לי ע"י הרופאים הטבה ושיפור בראייה אך אין לי כל שיפור אני לפני הסרת תפרים האם טיפול נוירוויז'ן יכול להועיל לי בעין ימין יש לי מינוס 12

שיראל שלום רב, טיפול נוירוויזן, לעין עצלה במבוגרים, מיועד בעקר לעין עצלה. למרות שיכול להיות שיפור בתפקודי הראייה, לאחר טיפול נוירוויזן, גם במצבים אחרים ובקרטוקונוס. לפי השאלה עין שמאל הינה עצלה – וכדאי עדיין להמתין ולעקוב אחריה: עי הוצאת תפרים (אם יהיה צורך) או עדשת מגע (מיניסקלראלית או אחרת) בהמשך. בקרטוקונוס הבעיה הינה בקרנית וכדאי להתמקד בשיפור הראייה על ידי שיפור וטיפול בקרטוקונוס, כפי שעשית ועושה. וכך גם לגבי עין ימין. כל טוב וראייה טובה דר' ליכטר

28/05/2019 | 16:50 | מאת: שיראל

תודה על תשובתך ד"ר אז את אומרת לי בעצם לרדת מזה עד הוצאת התפרים. אבל העין לא רואה מה לעשות

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה