פזילה החוצה זמנית שתי עיניים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

29/03/2019 | 11:45 | מאת: רפי

שלום, אני שם לב שהפזילה שלי מחמירה ומיום ליום אני רואה כפול יותר זמן וכן קושי גובר לראות לא כפול. אני דוחה את הניתוח כי אין לי כוחות כרגע לזה השאלה היא האם אני למעשה מחמיר את הסיכויים שהניתוח יהיה מסובך יותר וסיכוי ההצלחה יהיו נמוכים בזה שאני דוחה ודוחה את זמן הניתוח

רפי שלום! דחיית זמן הניתוח במקרה שלך, לא מחמירה את סיכויי ההצלחה בניתוח. לעיתים, במקרה של קוצר ראייה, מתן משקפיים יכול לתקן את הפזילה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה