פזילה קטנה שמשפיעה על איכות ראיה לרחוק

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

12/02/2019 | 11:42 | מאת: ענבר

היי, יש לי בעית ראיה + עין עצלה באחת העיניים, הפזילה עצמה קטנה לפי מה שהאופטמטריסטית אמרה לי ולא ברמה שאפשר לנתח בגלל שהיא קטנה (זה הגיוני?) היא אמרה שאני צריך להשלים עם זה שתהיה לי בעית פוקוס פשוט, חשוב לציין שעשיתי גם לייזר בעיניים שלא עזר ואני עדיין עם מספר בעיניים בנוסף לעין עצלה במצב הנוכחי אני הולך עם משקפיים במידה נמוכה מהמידה שאני אמור להשים כדי לפגוע באיכות הראיה (שזה פותר את הפזילה אבל אני לא רואה ולא מצליח להתפקס לרחוק). אוסיף ואומר שניסיתי עדשות רגילות ועדשות מולטיפוקאל, כרגע אני עם רגילות. אני כבר אובד עצות, רעיונות?

שלום רב! בשאלתך לא ציינת את כוון הפזילה (פנימה/החוצה) ולא ציינת את התיקון (קוצר ראייה/רוחק ראייה). המלצתי היא להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ לקבל פתרון הולם לבעייה. כל טוב ובהצלחה! ד"ר רונית יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה