מה אני אמור לעשות תודה.

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

18/01/2019 | 17:47 | מאת: דוד

שלום, האם עדיף לנתח פזילה לסירוגין כמה שיותר מוקדם כי אז אם היא תהפוך לפזילה קבועה הניתוח יהיה קשה יותר מבחינת השגת תוצאה? יש לי פזילה לסירוגין ואני מרגיש שלאט לאט היא הופכת ונעשית לקבועה?

שלום רב! לא ציינת את סוג הפזילה (כלפי פנים או כלפי חוץ) ולא ציינת את גילך והאם יש לך משקפיים. באם יש לך פזילה כלפי חוץ, אך עפ"ר אתה לא פוזל, הרי שדחיית הניתוח לא תחמיר את התוצאה ולעיתים מתן תיקון של משקפיים בשל קוצר ראייה אף פותר את הבעייה. ממליצה לך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה