ניתוח לפזילה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

06/10/2018 | 23:39 | מאת: רן

עברתי שני ניתוחים לקטרקט בגיל 4 ואמרו לי לסגור את העין הטובה לא הייתי סוגר ולאחר תקופה הרופא פשוט אמר שאי אפשר לתקן את העין כי זאת העין אצלה, השאלה שלי היא כזאת : האם יש ניתוח ב2018 שמאפשר לתקן את העין האצלה? או לפחות לתקן פזילה בגיל מבוגר?

שלום רב! אין ניתוח לתיקון עין עצלה, אך יש טיפולים לעין עצלה-ד"ר הניה ליכטר מטפלת בעיניים עצלות בגיל המבוגר. לגבי פזילה אפשר לנתח גם בגיל מבוגר, ומידת ההצלחה מושפעת מאוד מחדות הראייה.עליך לפנות לרופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ולהתייעץ . כל טוב! ד"ר יגב רונית

רן שלום כיום ניתן לשפר את הראייה בעין עצלה במבוגרים ע״י שיטה חדשנית ולא פולשנית הנקראת נוירוויזן והיא שיטת תרגול המעוררת את הנוירונים במרכז הראייה במוח לראייה טובה יותר, ועל ידי כך מתקבל שיפור בחדות הראייה הראייה המרחבית ( תלת מימדית) והראייה הניגודית. ניתן לקבוע בדיקת התאמה בטלפון *3122 ברשת עיניים. בברכה ובהצלחה דר׳ ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה