כאבים בעיניים עקב פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

23/08/2018 | 11:54 | מאת: שרון

יש לי פזילה סמויה לקרוב 12 פריזמות לרחוק 4 דבר הגורם לי כאבי עיניים במשך כל היום.הרופא המטפל מפחד מניתוח מאחר ויתכן כפילות בראיה למרחק.האם זה נכון ומה הסבירות שזה יקרה? יש לציין שאני אחרי 2 ניתוחים האחרון לפני 6 שנים

23/08/2018 | 23:27 | מאת: שי

מה אתה בדיוק מרגיש? כאב? או יובש (שריפה, צריבה וכו') מתי אתה מרגיש שהכאב מחמיר? מול המחשב? ספר?

שלוםרב! אכן, לעיתים תיקון יתר יכול להוביל לכפילות ראייה.סה"כ מדובר על פזילה קטנה לקרוב. כדאי לבדוק אפשרות ל מ שקפיים לקריאה. כל טוב! ד"ר רונית יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה