משקפיים אלקטרוניים לעין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

16/07/2018 | 14:39 | מאת: רות

האם ניתן להשיג משקפי אמבליז באיזה מקום? לא מצליחה למצוא בשום מקום, האם החברה עדיין קיימת? אם כן, האם הן אפקטיביות? מיועד לילדה בת 5.5 הסובלת מפזילה (עברה 2 ניתוחים) וישנו תהליך של אחת העיניים שהופכת עצלה למרות סגירות של מספר שעות ביום

שלום רב! בברור שערכתי, מזה כחוד הפסיקו את הייצור של משקפי האמבליז. כדאי להיות בקשר עם אופטיקות של רשת עיניים לבדוק מתי יחודש הייצור. בינתיים, צריך להשתמש ברטיות הרגילות. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה