ג'ל אחרי ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

03/06/2018 | 14:06 | מאת: שרית

שלום, אני שמה ג'ל כי יש לי גירויים בעין אחרי היתוח בכל הפעמים יכלתי להרגיש שהגל צמיגי מאוד.. בפעם האחרונה הוא היה יותר נוזלי כמעט כמו טיפה... האם עלי לזרוק את הבקבוק או שזה נורמלי? כמובן שלא עברו 28 ימים מהפתיחה והגל היה בטמפרטורת חדר

שלום רב שרית! לא ציינת איזה ג'ל את שמה-דמעות מלאכותיות או פוסיטלמיק שזו אנטיביוטיקה. הפוסיטלמיק הוא ג'ל שהופך נוזלי בעין. כך שנראה שאת יכולה להמשיך עם הטיפול. כל טוב! ד"ר יגב

04/06/2018 | 09:12 | מאת: אותו

דמעות מלאכותיות.. זה היה הופך לנוזלי אחרי שתי דקות.. עכשיו זה נוזלי עוד לפני שאני שמה

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה