בתגובה לתשובה לגבי mri

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

29/04/2018 | 17:37 | מאת: דורון

היי, אני אפרט קצת יותר. יש לי פזילה מאוד קטנה לקרוס ולרחוק. האורתופטיסטית אמרה לי שהפזילה שלי כה קטנה שהרישום זה סתם ושגם אצל ךא פוזלים יש מידות כמו אצלי. הבעיה היא שאני כך היום רואה כפול, אפילו עצמים גדולים כמו בניין. עשו לי ct ראש וארובות עיניים ולא מצאו כלום. האם חשבתי אולי יש טעם לעשות mri

שלום דורון, אני ממליצה לך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. שכן, ישנה כפילות ראייה שהיא פיזיולוגית-כלומר תקינה. ולפיכך תהיה ההמלצה האם יש צורך בברור נוסף ובכללו MRI. כל טוב! ד"ר יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה