פזילה וראייה כפולה עם ממברנה ברישתית

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

27/03/2018 | 18:57 | מאת: נעמי

שלום, יש לי ממברנה ברישתית, עובי 573 , כשנה באורות מסנוורים, וברמזורים, יש לי ראייה כפולה, ביצעתי CT ראש היה תקין. הייתי אצל 2 אופטיקאים שאמרו שאין קשר לרישתית ויש לי פזילה סמוייה. החלפתי בשנה זו 2 זוגות משקפיים לפזילה עם פריזמות שהותאמו ואין שינוי. איני יכולה לנהוג, האם יש פתרון? האם זו פזילה או בשל הממברנה?

שלום נעמי, עלייך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ לבדוק ולהעריך האם יש לך פזילה ולפיכך הטיפול. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה