האם לראות כפול זה מזיק?

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

05/12/2017 | 15:51 | מאת: ראייה כפולה.

שלום, אני סובל מראייה כפולה אינטמיטנט אקזוטרופיה והגעתי למצב שאני מסוגל לקרוא בעודי רואה כפול. לפעמים אני שואל את עצמי אם זה מזיק ל"וותר" לעצמי כל פעם ולא לאמץ את העיניים כאילו אני מרגיל את העיניים והמוח להיות במצב של ראייה כפולה ואז שום ניתוח לא יעזור לי

שלום רב! אי אפשר לקרוא לאורך זמן עם ראייה כפולה. בכל אופן, מניעת כפילות הראייה גורמת חיזוק שרירי העין שמושכים את העיניים פנימה. כדאי לבדוק אם אין קוצר ראייה שלא מתוקן, אשר מגביר את הנטייה לפזילה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה