לפעמים העין שלי "בורחת" הצידה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

04/12/2017 | 16:32 | מאת: אבי

לפעמים אני שם לב במראה או בהשתקפות מהסמרטפון שהעין שלי "בורחת" הצידה לפעמים כשאני מתרכז במשהו מקרוב. אני יודע שבדרך כלל אני לא פוזל כי בעין אחת אני לא רואה כל כך טוב ודווקא העין שרואה טוב נוטה לפזול יותר.. איך אפשר למנוע את הפזילות האלה לגמרה? שמעתי על ניתוחים אבל ממש לא בא לי לעשות ניתוח בעין וגם ככה 99% מהזמן העיניים שלי לא פוזלות אבל אני רוצה למנוע את הפזילות לגמרה. האם "אימוני עיניים" עוזרים? האם אפשר לפתור את זה בלי ניתוחים או לשים משקפיים באופן קבוע?

שלום אבי, פזילה החוצה יכולה לנבוע מחוסר תיקון במשקפיים, יכולה להיות קשורה לעייפות ולחוסר ריכוז. ראשית, כדאי לבדוק אם יש לך צורך במשקפיים. לעיתים, טיפולי סגירה של העין הלא פוזלת עוזרים בהקטנת הופעת הפזילה וגם תרגילי קרוב. המלצתי, להיבדק ע"י רופא עיניים ילדים ופזילה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

07/12/2017 | 04:53 | מאת: אבי

את מתכוונת למשקפיים מיוחדים לפזילה? כמה זמן צריך להשתמש בהם בדרך כלל? זה משהו קבוע או משהו שמתקן לך את הפזילה גם אחרי שאתה מפסיק עם המשקפיים אחרי כמה זמן?. ויש סיכוי שזה שאני לא רואה טוב בעין אחת קשור לפזילה שלי בעין שרואה טוב?.

07/01/2024 | 14:18 | מאת: ינעב

היי גם אצלי זה כך מה עשית בסוף ?

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה