כפל ראיה..................

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

01/10/2017 | 12:59 | מאת: מורן

שלום אני כותבת פה כבר בפעם השלישית בת 37 לאחר 4 ניתוחי פזעלה את האחרון עשיתי לפני 4 שבועות עדיין כפל ראיה הרופאה דיי חרצה את גורלי ואמרה לי לעשות משקפי פריזמה האם זה אומר שכפל הראיה לא יעבור ? ביקשה שאחכה עוד שבועיים שיהיה 6 שבועות והפזילה תתיצב האם זה באמת כך? האם צריך לחכות שהפזעלה תתיצב? ואז לעשות משקפי פריזמה? והאם הכפל ראיה הוא לכל החיים? או שאם עושים ניתוח פזילה נוסף יוכל לסדר את זה כי הכניסו לי את העין יותר מידי פנימה תמיד היתה לי פזילה החוצה אובדת עצות.... תודה מראש

שלום מורן! ע"פ רוב כפל הראייה בפזילה מילדות מוקדמת חולף. באם הוא לא חולף ניתן לבצע כאמור ניתוח נוסף. באם הינך שמה רטייה חשוב לשים אותה על העין הלא פוזלת ע"מ לגרום לעין שפוזלת פנימה לצאת החוצה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה