3 שבועות לאחר הניתוח עדיין כפל ראיה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

22/09/2017 | 16:16 | מאת: מורן

שלום ד"ר ותודה על תשובתך בת 37 עברתי 2 ניתוחים אחרונים בחצי שנה האחרונה פוזלת מילדות ענית בתשובתך שכפל הראיה עובר דיי מהר אך אני 3 שבועות לאחר הניתוח ועדיין יש כפל ראיה אני לא יכולה ללכת בלי רתיה עלי לדאוג?? מדוע זה קורה ומה הפתרון? לגבי הפזילה החדשה שעשו לי האם תהיה אופציה לתקן אותה בניתוח 5 עפ תפרי התאמה? האם יש סיכוי שהכפל ראיה עןד יעבןר? כמה זמן לאחר ניתוח יכול להימשך תודה מראש.

שלום מורן, את ציינת כי את רואה כפול ונאלצת לשים רטייה. עלייך לפנות לרופא שניתח אותך; שכן,הוא יודע מה המצב לאשורו. כפילות ראייה יכולה להימשך מספר שבועות ובמקרה שאת שמה רטייה, כדאי לשים אותה על העין שלא נותחה. בהצלחה ושנה טובה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה