אקזופוריה לבתי - שאלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

21/09/2017 | 20:00 | מאת: רונית

שלום, לבתי יש אקזופוריה. אני מבחינה שהיא נוטה להתקרב מאוד לספרים, מסכים וכד'. אני לא מבינה למה, הרי אם יש לה בעיה לכנס את העיניים אז איך להתקרב אל הספר תקל? זה רק יקשה כי ככל שמתקרבים העיניים מתכווצות יותר.

שלום רונית! לא ציינת את גילה של ביתך; אך, ילדים באופן כללי נוטים להתקרב למסכים. בקוצר ראייה, מכיון שלא רואים טוב, מתקרבים לטלויזיה וכו'. על ביתך להיבדק, ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה, כי במקרה של מיופיה, מתן משקפיים מקטין את ההתבטאות של הפזילה כלפי חוץ. כל טוב ושנה טובה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה