תחושת פזילה לאר מאמץ

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

03/08/2017 | 15:27 | מאת: Aliza

שלום רב, אני בת 21 עם ראיה 6/6 ובלי בעיות עיניים כלשהן נכון ללפני כארבע שנים. השנה התחלתי לצייר ע"פ תמונות מהמחשב, ז"א שאני מתמקדת חזק גם במסך וגם בנייר, וכשאני גומרת או לאחר זמן ממושך אני מרגישה כאילו אני פוזלת וקשה לי למקד את העיניים כמה דקות. האם זאת בעיה? תודה רבה

שלום עליזה, מכיון שמופיעה לך פזילה לאחר הסתכלות ממושכת לקרוב, המלצתי לך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה