עדשות מגע בבריכה- שאלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

26/07/2017 | 15:58 | מאת: אוהד

שלום, רציתי לדעת האם מסוכן להיות עם עדשות מגע חד פעמיות בבריכה? בלי לצלול, אבל יכול להיות שמים כן ישפריצו לעיניים.. אשמח לדעת כמה זה מסוכן תודה

שלום אוהד! בבריכה יתכנו וירוסים וחיידקים. לעדשות מגע יש אפקט חממה וע"כ הסיכון בזיהום קרניתי המסכן את הראייה גדול יותר עם עדשות מגע.ועל כן, אין לישון עם עדשות מגע ובכל תחושת כאב או אודם יש להסירן באופן מיידי ולהיבדק. יחד עם זאת, באם מדובר בעדשות מגע חד פעמיות אשר נזרקות מיד לאחר הרחצה בבריכה, זה מקטין את הסיכון לזיהום. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה